Mısır Mutfağı Tarifleri İnternet Olmadan
Mısır mutfağı, Mısır'ın Nil Vadisi ve zengin Delta'sından çeşitli baklagiller, sebzeler ve meyveler kullanır. Mısır yemeklerine örnek olarak, pirinçle doldurulmuş sebzeler, yaprak sarması, humus, falafel, şavurma, kebaplar ve köfte sayılabilir. Ful medames, ful mudammas, koshari, mercimek ve makarna; ve okra suyuyla molokhia. "Aish baladi" olarak bilinen Baladi ekmeği de temel bir yiyecektir.
Mısır mutfağında yaygın olarak kullanılan etler sığır eti, tavuk ve koyun etidir. Kuzu ve sığır eti sıklıkla ızgara için kullanılır. Kaz ciğeri, en azından M.Ö. 2500 yılından beri bölgede hazırlanan bir lezzetli yiyecektir.
Mısır'da popüler tatlılar arasında baklava, basbousa ve kunafa bulunur. Tatlılarda yaygın olarak kullanılan malzemeler hurma, bal ve bademdir.
Bu uygulama, et ve tavuklu ana yemekler, yan yemekler, makarna ve pilav tarifleri ve sebze tarifleri için lezzetli tarifler sunar. Mısır mutfağını öğrenmek için çevrimdışı bir uygulamadır. Uygulama, meze, ana yemekler, salatalar ve Ramazan yemekleri de dahil olmak üzere çeşitli tarifler ve yemekler sunar.